ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λοιμωξιολόγος Μ.Λαζανάς: «Η μάσκα έχει γίνει ασορτί με το πιγούνι – Δεν τηρεί κανείς κανένα μέτρο»

Λοιμωξιολόγος Μ.Λαζανάς: «Η μάσκα έχει γίνει ασορτί με το πιγούνι – Δεν τηρεί κανείς κανένα μέτρο»

Ο Λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής ειδικών του Υπουργείου Υγείας, Μάριος Λαζανάς, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου σχετικά με την μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας απέναντι στον κορωνοϊό.

«Η μάσκα έχει γίνει ασορτί να είναι στο πιγούνι. Δεν τηρεί κανείς κανένα μέτρο. Τι πρέπει να κάνουμε για να συμμορφωθεί ο κόσμος; Υπάρχει δυσπιστία» σημείωσε ο κ. Λαζανάς.

Όπως τόνισε «ο κορωνοϊός δεν έχει τελειώσει» παρατηρώντας ότι τα κρούσματα «όχι μόνο δεν έχουν γίνει μηδενικά τα κρούσματα αλλά τσιμπάνε κιόλας».

«Το να είναι μόνο εισαγόμενα είναι το ευχάριστο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Είχαμε την ευχάριστη κατάσταση να πάει πολύ καλά η χώρα. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι χωρίς το lockdown θα είχαμε πολλούς νεκρούς» συμπλήρωσε ο κ. Λαζανάς.

Ο ίδιος επέκρινε τους συναδέλφους του για όσα λένε σχετικά με τους ασυμπτωματικούς και τη δυνατότητα μετάδοσης του ιού, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν, σαφώς και μεταδίδουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζήτησε, επίσης, «να ακούμε με σκεπτικισμό όσα λέγονται για τα εμβόλια, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση» προσθέτοντας ότι «το σύντομα δεν το βλέπω λιγότερο από έναν χρόνο μετά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.