ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρόδος – Κως: Αρνητικά και τα 500 τεστ κορονωϊού σε τουρίστες

Ρόδος – Κως: Αρνητικά και τα 500 τεστ κορονωϊού σε τουρίστες

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα που καταφτάνουν από Ρόδο και Κω, καθώς όλα τα τεστ που έγιναν στους επισκέπτες την πρώτη μέρα είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τόσο τα 500 τεστ για κορονοϊό που έγιναν στη Pόδο όσο και τα 300 που έγιναν στην Kω, ήταν όλα αρνητικά κι έτσι οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν τις διακοπές τους, με τους προβλεπόμενους για τον γενικό πληθυσμό κανονισμούς.

Σε καραντίνα παραμένουν οι Σουηδοί

Την ίδια ώρα, τα δικά τους αποτελέσματα αναμένουν οι επιβάτες που ήταν στην πτήση από την Στοκχόλμη που προσγειώθηκε στο νησί την Πέμπτη.

Όπως όμως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Κωνσταντίνος Τσαρασλιάς, όλοι οι επιβάτες της ειδικής πτήσης της TUI Nordic υπεβλήθησαν σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν δεν βρεθούν θετικοί στον Covid-19 θα μπορέσουν να απολαύσουν τις διακοπές τους στο νησί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.