ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πού χάθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας;

Πού χάθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας;

Ήταν ο άνθρωπος από τα χείλη του οποίου κρέμονταν όλοι οι Έλληνες κατά τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας. Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν από τα πρόσωπα που αναδείχτηκαν κατά την περίοδο της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην χώρα μας.

Η καθημερινή ενημέρωσή του στις 6 η ώρα το απόγευμα έκανε τρελά νούμερα τηλεθέασης ενώ η δημοφιλία του εκτοξεύθηκε. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι που έλεγαν ότι θα υπουργοποιηθεί σε έναν πιθανό ανασχηματισμό.

Με το τέλος της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών από το δίδυμο Τσιόδρα – Χαρδαλιά, ο γιατρός χάθηκε από το προσκήνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο instanews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.