ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρόδος: Ομογενής από την Αμερική διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό – Είχε πάει σε ταβέρνα

Ρόδος: Ομογενής από την Αμερική διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό – Είχε πάει σε ταβέρνα

Μια 60χρονη ομογενής από την Αμερική, νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, καθώς διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό.

Διέμενε, όπως αναφέρει η dimokratiki μαζί με μια 78χρονη φίλη της σε ξενοδοχείο της πόλεως Ρόδου. Χθες πήγαν εκδρομή εκτός πόλεως, συνέφαγαν σε εστιατόριο και ένιωσε αδιαθεσία.

Σε ιδιωτική κλινική υποβλήθηκε αρχικώς σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό και ακολούθως σε τεστ μοριακού ελέγχου που ήταν θετικό.

Μεταφέρθηκε, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου και νοσηλεύεται.

Σήμερα το πρωί στις 10.00 το τέστ μοριακού ελέγχου επαναλήφθηκε στο νοσοκομείο αφού έτσι προβλέπεται σε περίπτωση εισαγωγής ασθενή από άλλη υγειονομική μονάδα. Και το τεστ αυτό βγήκε θετικό.

Από το βράδυ της Παρασκευής έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σε επίπεδο πολιτικής προστασίας, βρίσκεται σε εξέλιξη ιχνηλάτηση, ενώ σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν και η φίλη της έχει τον ιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.