ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να βάζετε λεμόνι στη μπίρα το καλοκαίρι

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να βάζετε λεμόνι στη μπίρα το καλοκαίρι

Μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές το καλοκαίρι, είναι η μπίρα, την οποία απολαμβάνουμε κατευθείαν απ’ το μπουκάλι, αφού έχουμε ρίξει μια φέτα λεμονιού.

Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, καθώς αυτή ακριβώς η φέτα λεμονιού μπορεί να είναι πραγματικά πολύ βλαβερή για την υγεία μας.

Το λεμόνι που πολλοί χρησιμοποιούν κάτω από τον ήλιο διαθέτει ένα συστατικό, που ονομάζεται κιτρικό οξύ και το οποίο αν παραμείνει πολύ ώρα σε υψηλή θερμοκρασία θερμοκρασία γίνεται τοξικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι προκύπτει το φαινόμενο γνωστό ως η «Δερματίτιδα της Μαργαρίτας» ή «Νόσος Λάιμ», που είναι ικανό να προκαλέσει μέχρι και γερά εγκαύματα. Η νόσος Λάιμ προκαλείται όταν πέσει πάνω στην επιδερμίδα μας κάποιο ποτό με λεμόνι, το οποίο έχει εκτεθεί για πολλή ώρα στον ήλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.