ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει να πίνουμε καφέ όταν έχει καύσωνα

Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει να πίνουμε καφέ όταν έχει καύσωνα

Ο καφές θα μπορούσε να βλάψει την υγεία μας ειδικά όταν έχει καύσωνα καθώς ενισχύει σημαντικά την αφυδάτωση του σώματος, προειδοποιεί Ρωσίδα ειδικός.

Η βασική επίπτωση του καφέ στο σώμα μας, ζεστού ή κρύου, είναι να επιταχύνει την αποβολή υγρών προκαλώντας σταδιακά αφυδάτωση. Γι’ αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να πίνουμε ένα ποτήρι νερό τόσο πριν όσο και αφότου απολαύσουμε τον καφέ μας.

Εάν δε το άτομο τη στιγμή εκείνη ασκείται σωματικά θα πρέπει να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό την πόση νερού και να μειώσει τον καφέ ώστε να αποφευχθεί η δυσάρεστη κατάσταση της αφυδάτωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε γενικές γραμμές η ειδικός συστήνει να μην καταναλώνουμε πάνω από τρεις κούπες καφέ κάθε μέρα ενώ σε περίπτωση ασθενειών που ευνοούν την αφυδάτωση δε θα πρέπει να γίνεται κατανάλωση παραπάνω από μία κούπα τη μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.