Ένοπλες δυνάμεις: Εντοπίστηκαν 13 κρούσματα κορωνοϊού

Ένοπλες δυνάμεις: Εντοπίστηκαν 13 κρούσματα κορωνοϊού

13 άτομα που είχαν κορονοϊό κι ενδεχομένως να ήταν ασυμπτωματικά εντόπισε το τεστ αντισωμάτων που έγινε στο στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ σε στελέχη του ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ σε εθελοντική βάση από την πρώτη έως και τις 3 Ιουλίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr.

Τα στελέχη που έκαναν το τεστ αντισωμάτων, έλαβαν έναν κωδικό που αντιστοιχεί στο δείγμα που έδωσαν.

Σύμφωνα με κατεπείγον σήμα της διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, στις 13 Ιουλίου, το τεστ αντισωμάτων βγήκε θετικό για 13 άτομα τα οποία και κλήθηκαν να επικοινωνήσουν άμεσα με τις υγειονομικές υπηρεσίες.

Οι ενδείξεις σημαίνει ότι είτε κάποια στιγμή είτε και τώρα είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό κι ενδεχομένως μπορεί και να μην το γνώριζαν ή να μην είχαν τα συμπτώματα.

Το θέμα βέβαια είναι ότι οι 13 προσέρχονταν κανονικά στην εργασία τους χωρίς ίσως να γνωρίζουν ότι μπορεί να είναι ασυμπτωματικοί φορείς του κορωνοϊού και έρχονταν σε επαφή με τους άλλους συναδέλφους τους. Με βάση αυτό είναι στην πραγματικότητα άγνωστο πόσοι ενδεχομένως είναι κρούσματα έως ότου να γίνει – εάν βέβαια αυτό είναι εφικτό- τεστ σε όλους.

Πάντως είναι γεγονός ότι τηρούνται σε μεγάλο βαθμό τα μέτρα πρόληψης στο στρατόπεδο Παπάγου και υπάρχουν παντού υποδείξεις στα στελέχη να είναι προσεκτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: armyvoice.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.