Η επιστροφή του Σ.Τσιόδρα και τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει

Η επιστροφή του Σ.Τσιόδρα και τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει

Ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς θα μας ενημερώσουν σήμερα για τις εξελίξεις του κορωνοϊού, έπειτα από 70 ημέρες.

Η κυβέρνηση επαναφέρει τον καθηγητή, καθώς αυξήθηκαν τα κρούσματα, ώστε να ανακοινώσει τα νέα μέτρα τα οποία θα περάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα είναι το τέλος στα γλέντια των γάμων και η προσθήκη περιορισμού στο ωράριο των μπαρ!

Ήδη δύο γαμήλια γλέντια είναι υπεύθυνα για τη διασπορά του covid-19 στην Ελλάδα, ενώ και ο συνωστισμός σε μπαρ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είναι καθημερινό φαινόμενο.

Κι αυτό θέλουν να περιορίσουν.

Όσο για τους γάμους; Όλα δείχνουν ότι το όριο των 100 καλεσμένων στην εκκλησία θα παραμείνει. Και μετά, όλοι στα σπίτια τους. Δίχως γλέντι…

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η παρουσία του καθηγητή θα είναι μόνο για σήμερα ώστε να υπάρξει καθολική ενημέρωση του κοινού για την πορεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.