Τα μικρά «σημάδια» που δείχνουν ότι ο συνομιλητής σας είναι ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο

Τα μικρά «σημάδια» που δείχνουν ότι ο συνομιλητής σας είναι ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο

Αρκετές φορές συναναστρεφόμαστε ή συζητάμε με ανθρώπους που είναι ψυχικά διαταραγμένοι, όμως δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Αυτά είναι μερικές χαρακτηριστικές φράσεις που θα σας βοηθήσουν να το εντοπίσετε τέτοια άτομα.

«Είσαι πολύ ευαίσθητος». Οι ψυχοπαθείς σας ωθούν στα άκρα και όταν καταφέρουν να σας λυγίσουν, υποστηρίζουν ότι είστε ευαίσθητοι.

«Με παρεξήγησες». Αν ο συνάδελφος σας ή ο φίλος χρησιμοποιεί συχνά αυτή τη φράση για να σας διορθώσει επειδή παρερμηνεύσατε όσα σας είπε, δεν σημαίνει ότι είναι ψυχοπαθής. Ωστόσο οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα άτομα με ψυχασθένεια έχουν την τάση να κατηγορούν τους άλλους ότι δεν κατάλαβαν όσα τους είπαν.

«Μισώ το δράμα». Τα άτομα με ψυχασθένεια δηλώνουν πως μισούν τα δράματα, όμως στην πραγματικότητα έχουν περισσότερο δράμα στη ζωή τους από ό,τι πιστεύετε.

«Φταις..». Ο ψυχοπαθής συνεχώς σας κατηγορεί πως κάνετε τα πάντα λάθος. Ψάχνει συνεχώς τον αποδιοπομπαίο τράγο, λέγοντας σας πως τον ωθήσατε να κάνει κάτι λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είσαι τρελός». Οι ψυχοπαθείς έχουν την τάση να τους χαρακτηρίζουν όλους τρελούς και ότι έχουν εμμονή μαζί τους. Εάν έχετε στη ζωή σας άτομα που σας αποκαλούν με αυτό το χαρακτηρισμό καλό είναι να τα αποφύγετε, γιατί μπορεί να γίνουν πολύ χειριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.