ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα 3+1 τρόφιμα που μπαίνουν κατάψυξη και δε το γνωρίζαμε!

Τα 3+1 τρόφιμα που μπαίνουν κατάψυξη και δε το γνωρίζαμε!

Οι περισσότεροι, στην κατάψυξη βάζουμε τροφές όπως ψάρια, κρέατα και λαχανικά.

​Ωστόσο, γνωρίζατε πως υπάρχουν τρόφιμα που μπορούμε να βάλουμε στην κατάψυξη για διαφορετικούς λόγους;

Δείτε τέσσερα από αυτά:

Βούτυρo

Το βούτυρο αποτελεί Ιδανική τροφή για την κατάψυξη. Το σημαντικό σε αυτή την αποθήκευση είναι να μην το βγάλετε από την αρχική συσκευασία του. Τοποθετήσετε την σε μία ειδική σακούλα κατάψυξης για να μην πάρει μυρωδιές από άλλα τρόφιμα.

Αβοκάντο

Κόψτε τα στη μέση, ξεφλουδίστε τα, τοποθετήστε τα σε τάπερ και αμέσως στην κατάψυξη.

Καλαμπόκι

Για να έχετε όλο το χρόνο καλαμπόκι, αγοράστε το και βάλτε το αμέσως σε σακούλες κατάψυξης. Μπορεί να αντέξει στην κατάψυξη έως και ένα χρόνο.

Σκληρά τυριά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κατεψυγμένο τυρί είναι απολύτως ασφαλές για κατανάλωση αλλά η κατάψυξη αλλάζει την υφή του κάνοντάς το πιο εύθρυπτο. Καταψύξτε το λοιπόν μόνο αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική και όχι αν θέλετε να το καταναλώσετε αυτούσιο. Πριν το βάλετε στην κατάψυξη, τυλίξτε το σε αεροστεγές περιτύλιγμα. Μπορείτε επίσης να συντηρήσετε τριμμένο τυρί στην κατάψυξη έως και έξι μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.