Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα: Πού εντοπίστηκαν τα νέα κρούσματα

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα: Πού εντοπίστηκαν τα νέα κρούσματα

Τις περιοχές, στις οποίες εντοπίστηκαν τα 204 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Μετά την ανακοίνωσή του για τα νέα κρούσματα του ιού COVID-19, o Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έκανε γνωστό και πού βρέθηκαν. Τα 12 εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας και ακόμα 11 κρούσματα είναι εισαγόμενα, που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο.

Αναφορικά στα εγχώρια κρούσματα, 64 εντοπίστηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Αττικής και 37 στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, τα πέντε εκ των οποίων σχετίζονται με συρροή σε Οίκο Φροντίδας Ηλικιωμένων. Άλλα 12 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Π.Ε. Λάρισας, 8 στην Π.Ε. Αργολίδας, 5 στην Π.Ε. Έβρου και από 4 κρούσματα στην Π.Ε. Κυκλάδων και την Π.Ε. Χαλκιδικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από 3 κρούσματα είχαμε στην Π.Ε. Μαγνησίας και την Π.Ε. Μεσσηνίας, από 2 στην Π.Ε. Δωδεκανήσου, την Π.Ε. Ηλείας, την Π.Ε. Ημαθίας, την Π.Ε. Ηρακλείου, την Π.Ε. Κιλκίς και την Π.Ε. Λέσβου και από 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αχαΐας, την Π.Ε. Εύβοιας, την Π.Ε. Ζακύνθου, την Π.Ε. Θεσπρωτίας, την Π.Ε. Καρδίτσας, την Π.Ε. Καστοριάς, την Π.Ε. Κεφαλληνίας, την Π.Ε. Κοζάνης, την Π.Ε. Κορίνθου, την Π.Ε. Ξάνθης, την Π.Ε. Πιερίας, την Π.Ε. Πέλλας, την Π.Ε. Σάμου, την Π.Ε. Ροδόπης, την Π.Ε. Σερρών, την Π.Ε. Χανίων και την Π.Ε. Χίου. Ακόμα, 12 κρούσματα είναι υπό διερεύνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.