ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο ΕΟΔΥ «ψάχνει» τα 12 νέα κρούσματα – Οι προβληματισμοί για τις 32 περιφερειακές ενότητες της χώρας!

Ο ΕΟΔΥ «ψάχνει» τα 12 νέα κρούσματα – Οι προβληματισμοί για τις 32 περιφερειακές ενότητες της χώρας!

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές μετά τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορωναϊού το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, ενώ ιδιαίτερα προβληματισμένοι εμφανίζονται και στον ΕΟΔΥ.

Την ανησυχία, άλλωστε, εντείνει το γεγονός πως, για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, δώδεκα κρούσματα του ιού COVID-19 δηλώθηκαν «υπό διερεύνηση». Η διασπορά του κορωνοϊού προβληματίζει τους ειδικούς, με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας να ανακοινώνει όχι μόνο πως δεν γνωρίζει πώς ακριβώς -και κυρίως πού, ώστε να γίνει η ιχνηλάτηση- νόσησαν τα δώδεκα άτομα, αλλά και πως ο ιός έχει πλέον εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πέμπτης, 13 Αυγούστου, τα περισσότερα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ συνολικά καταγράφηκαν άτομα που φέρουν τον ιό COVID-19 σε 32 περιφερειακές ενότητες της χώρας. Η διασπορά του ιού κρίνεται ανησυχητική, με την κατάσταση να προβληματίζει. Ειδικοί και αρχές κρούουν πλέον τον κώδωνα του κινδύνου για την ευκολία μετάδοσης του κορωναϊού και απευθύνουν έκκληση για τήρηση των μέτρων πρόληψης, όπως έχουν ανακοινωθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.