Κατά τα άλλα το κύριο μέλημα είναι η πανδημία – Οι γιατροί εν μέσω κορωνοϊού «σφάζονται» ποιος κάνει κουμάντο!

Κατά τα άλλα το κύριο μέλημα είναι η πανδημία – Οι γιατροί εν μέσω κορωνοϊού «σφάζονται» ποιος κάνει κουμάντο!

Ασύλληπτες καταστάσεις εξελίσσονται εν μέσω κορωνοϊού στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών, γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, αποκαλυπτικό της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό ενός εκ των μεγαλύτερων δημόσιων νοσοκομείων της Δυτικής Ελλάδας το γεγονός, ότι οι συμμετέχοντες στην επιτροπή λοιμώξεων του νοσοκομείου, η οποία έχει κομβικό ρόλο λόγω της πανδημίας, «σφάζονται» μεταξύ τους , για το ποιος θα έχει τον έλεγχο και το «κουμάντο».

Αποτέλεσμα αυτής της θλιβερής εικόνας είναι – όπως αποκάλυψε μιλώντας στο patrastimes.gr, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Κ. Πετρόπουλος – να ασκεί καθήκοντα επικεφαλής της επιτροπής Λοιμώξεων του νοσοκομείου, ένας αναισθησιολόγος.

Απόδειξη του αλαλούμ που επικρατεί στο νοσοκομείο εν μέσω κορονοϊού και της αδυναμίας συντονισμού λόγω εσωτερικών έριδων και προχειρότητας, το γεγονός, ότι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, έγινε μεταφορά ύποπτου για covid – 19 περιστατικού, από τραυματιοφορέα, περνώντας το ανάμεσα από τον προθάλαμο της χειρουργικής, όπου ήταν ανυποψίαστοι πολίτες, με μοναδικό μέτρο «πρόληψης» και ενημέρωσης το ότι φώναζε «προσοχή ύποπτο περιστατικό για κορωνοϊό».

Εν μέσω τέτοιων φαινομένων αρρυθμίας που επικρατεί στο νοσοκομείο, φυσικό επακόλουθο ήταν και ο τρόπος που έγινε η διαχείριση του περιστατικού με την νοσηλεύτρια από τα ΤΕΠ του νοσοκομείου, η οποία βρέθηκε θετική στον ιό και παρόλα αυτά δεν λήφθηκε άμεσα κανένα μετρό πρόληψης, τόσο για τους ασθενείς που ήταν στο τμήμα βραχείας νοσηλείας στο οποίο υπηρετούσε, αλλά και για τους υπόλοιπους γιατρούς και νοσηλευτές .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τόνισε ο κ. Πετρόπουλος ακόμα και η απολύμανση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών έγινε με χρονοκαθυστέρηση και μετά τις αποκαλύψεις για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.