ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η επιστήμη αποφάνθηκε – Αυτός είναι ο ιδανικός χρόνος διάρκειας της σεξουαλικής επαφής

Η επιστήμη αποφάνθηκε – Αυτός είναι ο ιδανικός χρόνος διάρκειας της σεξουαλικής επαφής

H επιστήμη τα τελευταία χρόνια εξετάζει πράγματα και καταστάσεις γύρω από την σεξουαλική επαφή και μία έρευνα που διεξάχθηκε το 2016 μας έβαλε σε σκέψεις, καθώς αποκάλυψε τον ιδανικό χρόνο για το σεξ.

Ποιο ήταν λοιπόν το αποτέλεσμα την εν λόγω μελέτης; Ο μέσος χρόνος για τα ζευγάρια που έλαβαν μέρος στο πείραμα ήταν 5,4 λεπτά. Επίσης ενδιαφέρον είχαν και υπόλοιπα ευρήματα της μελέτης, όπως ότι η χρήση προφυλακτικού δεν επηρέασε το χρόνο επαφής, αλλά και το γεγονός ότι όσο πιο μεγάλα σε ηλικία ήταν τα ζευγάρια τόσο πιο σύντομη ήταν η διείσδυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και δεν είμαστε επιστήμονες παρόλα αυτά αυτό που πιστεύουμε είναι πως το σεξ δεν χρονομετρείτε, γιατί σκοπός είναι να αισθάνεται το ζευγάρι ικανοποιημένο και όχι να κοιτάει τη διάρκεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.