Με αυτό το κόλπο θα φάτε σωστά το μήλο (βίντεο)

Με αυτό το κόλπο θα φάτε σωστά το μήλο (βίντεο)

Όπως είναι γνωστό, το μήλο είναι ένα από τα πιο θρεπτικά φρούτα που μπορούμε να εντάξουμε στη διατροφή μας.

Μάλιστα, η γεύση του είναι τέτοια που δύσκολα κάποιος θα πει ότι δεν του αρέσει, ακόμα κι αν αυτό δεν ανήκει στις πιο αγαπημένες του επιλογές.

​Είναι ένα φρούτο που μπορεί να φαγωθεί πολύ εύκολα, αφού μπορείς να το απολαύσεις χωρίς καν να το κόψεις ή να το ξεφλουδίσεις .

Το παραπάνω ακούγεται πολύ απλό ως διαδικασία, όμως, φαίνεται ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν πώς να φάνε σωστά ένα μήλο.

​Αυτό δεν είναι κάτι που μας κάνει να απορούμε, αφού συνηθίζουμε να τρώμε το φρούτο όπως το πιάνουμε, χωρίς να γνωρίζουμε ότι υπάρχει σημείο, από το οποίο πρέπει να ξεκινήσεις για να μην χαραμίσεις ούτε λίγο από αυτό.

Το κόλπο είναι πανεύκολο και το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια θα σου δείξει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.