Κορωνοϊός: Στους 357 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 52χρονος στο «Γεννηματάς»

Κορωνοϊός: Στους 357 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 52χρονος στο «Γεννηματάς»

Στα 357 ανέρχονται πλέον τα θύματα της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς κατέληξε 52χρονος στο «Γεννηματάς».

Ο 52χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γεννημματάς».

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστός ο θάνατος μίας 85χρονης, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» και κατέληξε τα ξημερώματα ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα αναφέρθηκαν ακόμα τρεις θάνατοι ενός 84χρονου στο Σωτηρία, ενός 87χρονου στη Μυτιλήνη και ενός 84χρονου στον Ευαγγελισμό. Όλοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.