ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κορωνοϊός: Αεροδιακομιδή 25χρονου θετικού στον ιό από την Τήνο στην Αθήνα

Κορωνοϊός: Αεροδιακομιδή 25χρονου θετικού στον ιό από την Τήνο στην Αθήνα

Εντοπίστηκε θετικός στον κορvνοϊό όπως φάνηκε στο τρίτο τεστ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Open ένας 25χρονος από την Τήνο παρουσίασε συμπτώματα και εντοπίστηκε θετικός στον κορoνοϊό όπως φάνηκε στο τρίτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και έγινε η αεροδιακομιδή προς την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο του περιβάλλον, ο 25χρονος βρισκόταν για ένα διάστημα στη Μύκονο, περιοχή η οποία είχε αρκετά κρούσματα κορονοϊού και πλέον είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Όταν ο νεαρός επέστρεψε στο σπίτι του στην Τήνο, μετά από λίγες ημέρες άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να έχει υψηλό πυρετό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 25χρονος έμεινε για δύο ημέρες στο Κέντρο Υγείας της Τήνου, όπου υποβλήθηκε σε δύο τεστ για κορονοϊό και τα δύο βγήκαν αρνητικά. Επειδή όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε, πήγε στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου υποβλήθηκε ξανά σε τεστ και αυτή τη φορά βγήκε θετικό. Όμως, επειδή τα συμπτώματα ήταν αρκετά δύσκολα, χρειάστηκε να μεταβεί στην Αθήνα σε νοσοκομείο αναφοράς. Σύμφωνα με ενημέρωση από το περιβάλλον του η κατάστασή του καλυτερεύει και αναμένονται οι ανακοινώσεις των γιατρών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.