ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Σύψας: «Κάθε νέο μέτρο της κυβέρνησης αποτελεί και ένα “χτύπημα” στην οικονομία»

Ν.Σύψας: «Κάθε νέο μέτρο της κυβέρνησης αποτελεί και ένα “χτύπημα” στην οικονομία»

O καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο νέων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό και ανέφερε ότι κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερο πλήγμα στην οικονομία της Ελλάδας.

Ο κ. Σύψας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, είπε ότι κάθε νέο μέτρο έχει επιπτώσεις στην οικονομία, για αυτό οι πολίτες οφείλουν να τηρούν τα ήδη ληφθέντα.

«Το πιο σωστό είναι πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα που έχουμε ήδη πάρει, το να παίρνουμε καινούρια μέτρα είναι πιο εύκολο, αλλά ταυτόχρονα είναι και καταστροφικό. Κλείνοντας τις μικρές επιχειρήσεις, περίπτερα και μίνι μάρκετ κάνουμε κακό στην οικονομία και στο μεροκάματο των ανθρώπων» είπε .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε δε: «Κάθε φορά που προτείνουμε ένα μέτρο, ρίχνουμε μια πιστολιά στην οικονομία. Κρίμα επειδή κάποιοι δεν τηρούν τα μέτρα, άλλοι να χάνουν το μεροκάματό τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.