ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εντοπίστηκαν 10 θετικά δείγματα σε σύνολο 422 τεστ στην πλατεία Κουμουνδούρου

Εντοπίστηκαν 10 θετικά δείγματα σε σύνολο 422 τεστ στην πλατεία Κουμουνδούρου

Για ακόμα μία ημέρα κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρέθηκαν σε πλατείες και πιο συγκεκριμένα στην Κουμουνδούρου, όπου πραγματοποίησαν τεστ σε περαστικούς.

Σε σύνολο 422 τεστ που πραγματοποιήθηκαν, προέκυψαν 10 θετικά εκ των οποίων τρία αφορούν Έλληνες και επτά αλλοδαπούς.

Υπενθυμίζεται ότι, την Παρασκευή οπότε ξεκίνησαν οι έλεγχοι από την Κυψέλη, ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε 600 rapid test στην περιοχή, όπως επίσης και στην πλατεία Βάθης, εκ των οποίων είχαν βρεθεί έξι θετικά.

Σημειώνεται ότι, όπως είχε δηλώσει ο υπουργός Υγείας προ ημερών, υπάρχουν 900 ενεργά κρούσματα στα επτά διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, σήμερα ανακοινώθηκε σειρά ενεργειών για την Αθήνα που αφορούν εντατικοποίηση των τεστ στις επιβαρυμένες περιοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.