ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Κούβελας: «Τα εμβόλια της γρίπης δε θα φτάσουν – Θα ρετάρει το σύστημα υγείας» (βίντεο)

Δ.Κούβελας: «Τα εμβόλια της γρίπης δε θα φτάσουν – Θα ρετάρει το σύστημα υγείας» (βίντεο)

Ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τόνισε πως οι δόσεις του εμβολίου της γρίπης που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Υγείας δεν φτάνουν και πως «θα ρετάρει το σύστημα υγείας».

Ο κ. Κούβελας δήλωσε πως θα εμφανιστούν ταυτόχρονα γρίπη και κορωνοϊός και πως «θα έπρεπε να παραγγελθούν δόσεις για το σύνολο των ανθρώπων».

​Παράλληλα, σημείωσε ότι χρειάζονται επτά εκατομμύρια δόσεις και πως το εμβόλιο της γρίπης «δεν είναι απολύτως αποδοτικό».

Την ίδια ώρα, ίδια εκπομπή μίλησε και ο Γ. Κιοσσές, Ταμίας Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο οποίος σημείωσε ότι σε λίγες ημέρες θα παραλάβουν δύο εκατ. δόσεις εμβολίων από τις συνολικά 4,2 εκατ. δόσεις που έχουν παραγγελθεί, ενώ διευκρίνισε ότι η λίστα αναμονής δεν είναι αυξημένη και κινείται σε λογικά επίπεδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.