ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανακοίνωση του «Σωτηρία»: «Σε κατ’ οίκον περιορισμό τα θετικά κρούσματα – Απολυμάνθηκε η θωρακοχειρουργική»

Ανακοίνωση του «Σωτηρία»: «Σε κατ’ οίκον περιορισμό τα θετικά κρούσματα – Απολυμάνθηκε η θωρακοχειρουργική»

To νοσοκομείο «Σωτηρία» μέσω επίσημης ανακοίνωσης επιβεβαίωσε ότι εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα στο προσωπικό του, ενώ ξεκαθάρισε ότι έχουν ήδη τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου διευκρινίζει ότι οι 3 γιατροί και οι δύο νοσηλευτές βρίσκονται σε νοσηλεία στα σπίτια τους ενώ 38 άτομα υποβάλλονται σε τεστ. Τονίζει ακόμη ότι απολυμάνθηκε η θωρακοχειρουργική κλινική η οποία και εφημερεύει το Σάββατο, οπότε και θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Σωτηρία»:

Σχετικά με δημοσιεύματα περί παύσης λειτουργίας της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία», επισημαίνονται τα εξής:

  • Εντοπίστηκαν χθες 5 θετικά κρούσματα SARS-CoV-2 (3 ιατρικού προσωπικού και 2 νοσηλευτικού προσωπικού της Κλινικής).
  • Οι εν λόγω φορείς τελούν σε οίκοι νοσηλεία.
  • Στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου, όλοι οι υπηρετούντες στην Κλινική, συνολικά 38 άτομα, υποβάλλονται σε τεστ Covid.
  • Πραγματοποιήθηκε απολύμανση στη Θωρακοχειρουργική Κλινική και οι 4 νοσηλευόμενοι ασθενείς της παραμένουν σε νοσηλεία μη μετακινούμενοι.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κλινική εφημερεύει το προσεχές Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 και εκτιμάται – με τα παρόντα στοιχεία – η ετοιμότητα λειτουργίας της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.