ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πότε είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας μέσα στο αυτοκίνητο;

Πότε είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας μέσα στο αυτοκίνητο;

Ακόμα δεν έχει καθοριστεί σαφώς το εάν η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στο αυτοκίνητο και υπό ποιες προϋποθέσεις.

Όταν ο οδηγός είναι ο μόνος επιβάτης δεν απαιτείται να φορά μάσκα στο αυτοκίνητο, όμως αναμένουμε διευκρινήσεις εάν απαιτείται να φορούν οι επιβάτες όταν είναι μέλη οικογένειας ή μη.

Θυμίζουμε πάντως ότι έτσι κι αλλιώς στις «πορτοκαλί» περιοχές επιτρέπεται οι επιβάτες μέσα στο αυτοκίνητο να είναι μέχρι και 3 μαζί με τον οδηγό (ο αριθμός αυτός αυξάνεται εάν οι επιβαίνοντες είναι γονείς μαζί με τα τέκνα τους), ενώ στις «κόκκινες» περιοχές επιτρέπεται μόνο 1 ακόμη επιβάτης εκτός του οδηγού.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται όταν ο οδηγός φορά γυαλιά μαζί με τη μάσκα, γιατί υπάρχει σοβαρή περίπτωση τα γυαλιά να θολώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οδηγοί αυτοκινήτων διανομών καλό θα είναι επίσης να φορούν συνεχώς τη μάσκα και να μην την βγάζουν κάθε φορά που μπαίνουν στο αυτοκίνητο, αποτρέποντας έτσι τυχόν μόλυνση από τα χέρια που ακουμπούν τη μάσκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.