Πόσο συχνά πλένετε το πρόσωπό σας; Να ποιό είναι το σωστό σύμφωνα με σχετική έρευνα

Πόσο συχνά πλένετε το πρόσωπό σας; Να ποιό είναι το σωστό σύμφωνα με σχετική έρευνα

Πάντως, το κάνετε μάλλον καλύτερα σε σχέση με τον μέσο άντρα σύμφωνα με νέα έρευνα.

H πρώτη παγκόσμια μελέτη της αμερικανικής εταιρείας CeraVe έδειξε ότι ,παρά τις καλές προθέσεις, η πλειονότητα του κόσμου γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου.

Έτσι για παράδειγμα, λιγότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες (το 44%) πλένουν το πρόσωπό τους δύο φορές την ημέρα, ενώ το 35% το πλένουν μετά βίας μια φορά. Επιπλέον, το 76% αμελούν να πλύνουν το πρόσωπό τους πριν πέσουν για ύπνο, παρότι τουλάχιστον οι μισοί αισθάνονται το δέρμα τους βρώμικο. «Ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων δεν είναι σωστά ενημερωμένο, ενδεικτικά το 30% των ερωτηθέντων δεν ήξεραν τι είναι ο επιδερμιδικός φραγμός» επισημαίνει η Penelope Giraud, Γενική Διευθύντρια της CeraVe.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο ygeianews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.