ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Γιαμαρέλλου: «Είναι νωρίς για να χαλαρώσει το lockdown την ερχόμενη εβδομάδα» (βίντεο)

Ε.Γιαμαρέλλου: «Είναι νωρίς για να χαλαρώσει το lockdown την ερχόμενη εβδομάδα» (βίντεο)

Η λοιμωξιολόγος, μέλος της ειδικής επιτροπής για τον κορωνοϊό, Ελένη Γιαμαρέλλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε ενημερωτική εκπομπή, ανέφερε πως τα επιδημιολογικά αποτελέσματα ως το τέλος της εβδομάδας ή την αρχή της επόμενης θα δείξουν τον δρόμο για την άρση του lockdown.

Ερωτηθείσα, αν στο τέλος της εβδομάδας θα μπορούσε να γίνει μερική έστω χαλάρωση των μέτρων σημείωσε πως είναι νωρίς.

«Με απασχολεί πολύ το θέμα των σχολείων, πολλές δημοσιεύσεις στο εξωτερικό αναφέρουν ότι τα παιδιά μαθαίνουν στην τηλεκπαίδευση, όμως το ψυχολογικό τους υπόστρωμα διαταράσσεται σιγά – σιγά. Μιλάμε για τα παιδιά του δημοτικού, η επιστροφή στο σχολείο θα τα βοηθήσει», τόνισε συγκεκριμένα για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων.

Σχολιάζοντας τα θύματα του κορωνοϊού και τις εκατοντάδες νοσηλείες η κυρία Γιαμαρέλλου στάθηκε στο εμβόλιο που είναι πλέον κοντά και στην πιστή τήρηση των μέτρων και μετά την έλευση του εμβολίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ασφαλώς έχουμε αρτιότητα στα στοιχεία μας», σημείωσε κατηγορηματικά για τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι λοιμωξιολόγοι που απαρτίζουν την επιτροπή του ΕΟΔΥ, προκειμένου να εισηγούνται κατά πώς πρέπει την πολιτεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.