ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Only in Greece: Τα ιδιωτικά εργαστήρια «παγώνουν» τη διενέργεια των τεστ κορωνοϊού λόγω της διατίμησης

Only in Greece: Τα ιδιωτικά εργαστήρια «παγώνουν» τη διενέργεια των τεστ κορωνοϊού λόγω της διατίμησης

Αλυσιδωτές αντιδράσεις από την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει “πλαφόν” στις τιμές των τέστ για Covid. Αντιδρώντας, ιδιωτικά εργαστήρια και οι γιατροί, στην διατίμηση των test για τον κορωνοϊό, αποφάσισαν να τα σταματήσουν, καθώς ο κλάδος θεωρεί ασύμφορες τις νέες τιμές που επιβλήθησαν. Και χιλιάδες Έλληνες που είτε ανησυχούν, είτε χρειάζεται να κάνουν τέστ για την δουλειά τους – αφού πολλές εταιρείες τα επιβάλλουν – μένουν στα κρύα του λουτρού.

Αφού κάποιοι θησαύρισαν, εις βάρος των τρομοκρατημένων Ελλήνων, τώρα -που πλέον έρχεται και το εμβόλιο – η κυβέρνηση αποφάσισε να λειτουργήσει με τρόπο που προκαλεί το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο. Αντί να μπορούν όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση στα τέστ, δεν θα έχει κανείς. Αντί να υπάρχουν κανόνες εξ’ αρχής, έρχεται τώρα το υπουργείο να ορίσει συγκεκριμένες τιμές. Ίσως η… υποχρέωση στους κλινικάρχες βγήκε και τώρα αποφάσισαν από την κυβέρνηση να πουλήσουν … κοινωνική ευαισθησία!

Οι ανώτατες τιμές ορίζονται ως εξής:

  • Για μοριακό έλεγχο τα 40 ευρώ
  • Για ταχείας δοκιμασίας τεστ ανίχνευσης του ιού -τα rapid test- τα 10 ευρώ

«Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την κοινωνία από κάθε είδους αθέμιτη πρακτική» είπε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, προαναγγέλλοντας παρέμβαση της Πολιτείας όπου και όποτε χρειαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, ο ΓΓ αναφέρθηκε στα θεσμικά και τεχνικά εργαλεία, τα οποία τέθηκαν σε ισχύ και διασφάλισαν, όπως είπε «απρόσκοπτη και συνεχή τροφοδοσία της αγοράς, επάρκεια αγαθών υγειονομικής προστασίας και την πρόσβαση των πολιτών σε προϊόντα και υπηρεσίες με χαμηλό κόστος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.