ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λαμία: Διασωληνώθηκε 49χρονος γιατρός – Νοσηλεύονται με κορωνοϊό η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά τους

Λαμία: Διασωληνώθηκε 49χρονος γιατρός – Νοσηλεύονται με κορωνοϊό η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά τους

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 49χρονος γιατρός, που νόσησε με κορωνοϊό.

Ο γιατρός -πνευμονολόγος στην ειδικότητα- εργάζεται και στη κλινική Cοvid του νοσοκομείου. Δυστυχώς κόλλησε και όλη του η οικογένεια. Η σύζυγός του νοσηλεύεται στην κλινική Covid με συμπτώματα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα τέσσερα μικρά τους παιδιά, χωρίς σοβαρά συμπτώματα.

Ο γιατρός εξακολουθεί να παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας διασωληνωμένος, είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία Μιχάλης Γιαννάκος. «Αυτή την ώρα μαθαίνουμε πως πάει καλύτερα η υγεία του γι’ αυτό και είμαστε αισιόδοξοι. Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 27 Δεκεμβρίου με αποτέλεσμα να παραμείνει σε κατ οίκον περιορισμό. Λίγες ημέρες αργότερα η κατάσταση του επιδεινώθηκε κι έτσι χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Στα τεστ που έγιναν στην οικογένεια θετική βρέθηκε και η σύζυγος του, η οποία νοσηλεύετε με βαριά συμπτώματα αλλά κάπως καλύτερα και τα 4 παιδιά τους τα οποία παραμένουν επίσης στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Ο 49χρονος πνευμονολόγος εργάζεται στο νοσοκομείο Λαμίας από το 2013 ενώ φαίνεται πως νόσησε κατά την διάρκεια βάρδιας του στο τμήμα covid του νοσοκομείου Λαμίας», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ πρόκειται για τον 14ο υγειονομικό του Νοσοκομείου Λαμίας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ενώ 18 υγειονομικοί κατέληξαν από κορωνοϊό, με τις οικογένειές τους σε απόγνωση «αφού ακόμη η πολιτεία δεν έπραξε το αυτονόητο χαρακτηρίζοντας τον θάνατό τους εργατικό ατύχημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στοιχεία δείχνουν ότι 5.000 υγειονομικοί έχουν νοσήσει έως τώρα. Εξ αυτών, τουλάχιστον 300 έχουν νοσηλευτεί. Δέκα υγειονομικοί που διασωληνώθηκαν κατάφεραν να ξεπεράσουν τη νόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.