ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έφτασαν στην Ελλάδα τα εμβόλια της Moderna – Περίπου 10.000 δόσεις

Έφτασαν στην Ελλάδα τα εμβόλια της Moderna – Περίπου 10.000 δόσεις

Έφτασαν στην Ελλάδα, τα φορτηγά με τα εμβόλια της Moderna για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα φορτηγά με ένα μέρος από τα εμβόλια της Moderna που αντιστοιχούν στη χώρα μας, πέρασαν αργά χθες το βράδυ τον Προμαχώνα.

Υπολογίζεται περίπου 10.000 δόσεις βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Tο εμβόλιο παρέχει ανοσία τουλάχιστον για ένα χρόνο

Ανοσία έναντι της Covid-19 που παρέχει το εμβόλιο της Moderna, διαρκεί τουλάχιστον ένα έτος, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας.

Αυτό ανέφερε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Στέφαν Μπάνσελ σε συνδιάσκεψη της JP Morgan για θέματα υγείας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς. Επίσης διαβεβαίωσε ότι η Moderna θα παραδώσει 600 εκατ. έως ένα δισ. δόσεις του εμβολίου της mRNA μέσα στο 2021, ενώ προέβλεψε πωλήσεις ύψους 11,7 δισ. δολαρίων φέτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει εντός του 2021 δοκιμές για να επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της έναντι των νέων πιο μεταδοτικών στελεχών του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.