ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν το φαντάζεστε: Πόση σκόνη «κρύβεται» στο καλοριφέρ σας – Δείτε πως θα την αφαιρέσετε (βίντεο)

Δεν το φαντάζεστε: Πόση σκόνη «κρύβεται» στο καλοριφέρ σας – Δείτε πως θα την αφαιρέσετε (βίντεο)

Τα καλοριφέρ είναι ένα από τα σημεία του σπιτιού μας στα οποία κρύβεται αρκετή σκόνη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως θα την αφαιρέσετε.

Η χρήστης του TikTok με έδρα την Αγγλία, @CleanwithAbbi θέλησε να δείξει πώς καθαρίζει τα βρώμικα καλοριφέρ, ξεκινώντας αρχικά με την αφαίρεση των καλυμμάτων κατά μήκος της κορυφής και των πλευρών, προτού ρίξει νερό μέσα από το σώμα για να τα ξεπλύνει.

Η ανάρτησή της, έχει συγκεντρώσει πάνω από 65.000 likes και έχει λάβει 665 σχόλια, με τους περισσότερους να λένε ότι δεν γνώριζαν καν πως μπορεί να είχαν στο εσωτερικό τους τόση σκόνη και πως θα τα καθαρίσουν και οι ίδιο το συντομότερο δυνατόν.

Το έξυπνο κόλπο για την αφαίρεση της βρωμιάς από το εσωτερικό των καλοριφέρ

Το βίντεο ξεκινά με την Άμπι να αφαιρεί τα γεμάτα σκόνη μεταλλικά καλύμματα και να τα τοποθετεί στον νεροχύτη της για να μουλιάσουν. Στην συνέχεια, δείχνει την βρωμιά που κρύβεται στα κενά του καλοριφέρ της, που έχει συσσωρευτεί με τα χρόνια. Κατόπιν, ρίχνει ζεστό νερό στην μέση του σώματος, με ένα μπολ τοποθετημένο από κάτω για να πέσει το νερό και η βρωμιά.

@cleanwithabbi

Omg so happy to finally get the radiator cover off look how dirty it was😭 #fyp #raditorclean #cleaningtiktok #cleaninghacks #cleanwithabbi

♬ original sound – switchdisco

Ωστόσο, κάποιοι θεατές πρότειναν πως η χρήση νερού θα μπορούσε να προκαλέσει σκουριά στο καλοριφέρ ή και ενδεχομένως να βραχούν και οι τοίχοι και κάποιοι μάλιστα, πρότειναν ένα πιστολάκι μαλλιών για την απομάκρυνση της βρωμιάς, αντί για νερό.

Η χρήστης του TikTok δημοσίευσε το βίντεο με την λεζάντα: «Τόσο χαρούμενη που έβγαλα τελικά το κάλυμμα του καλοριφέρ, δείτε πόσο βρώμικο ήταν». Στα σχόλιά της πρόσθεσε: «Αυτό το σπίτι είναι περίπου 15 ετών. Ζούμε εδώ τα τελευταία τρία χρόνια, σας παρακαλώ, μην μας κρίνετε. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να έχω ένα πιο καθαρό σπίτι».

Τρελάθηκαν με το κόλπο οι χρήστες του TikTok

Οι θεατές εντυπωσιάστηκαν με το αποτέλεσμα με κάποιον να γράφει: «Με κάνει να θέλω να καθαρίσω και τα δικά μου καλοριφέρ» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Θέλω απεγνωσμένα να το κάνω κι εγώ». Κι ένας ακόμη ανέφερε: «Περιμένετε. Βγαίνουν τα πλαϊνά; Βγάζω το πάνω μέρος αλλά αυτό αλλάζει τα πάντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.vimeo.com/500876670

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.