ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που θα σου συμβούν αν έχεις καιρό να έρθεις σε σεξουαλική επαφή

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που θα σου συμβούν αν έχεις καιρό να έρθεις σε σεξουαλική επαφή

Για όσους η καραντίνα και τα νέα μέτρα, τους βρήκαν single, είναι το λιγότερο δύσκολο αυτή τη στιγμή να μπορέσουν να κάνουν μία γνωριμία ή να κανονίσουν μία συνάντηση με βασικό άξονα τη σεξουαλική επαφή. Έστω και το κάτι το ευκαιριακό, τείνει να εξαφανιστεί, και εμείς σου έχουμε έναν κατάλογο με όλα αυτά που θα συμβούν έπειτα από την μεγάλη σου αποχή.

Νιώθεις περισσότερο στρες

Έχουμε πανδημία και όλα είναι ρευστά. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε ηρεμήσει, εκτός φυσικά… από το σεξ! Το οποίο στην προκειμένη δεν μπορείς να το βρεις μιας και καμία από τις κοπέλες που συνήθιζες να βγαίνεις δεν είναι διατεθειμένη να ρισκάρει να έρθει σε επαφή μαζί σου. Μην το παίρνεις προσωπικά. Το πιο πιθανό είναι να μη θέλουν να δουν κανέναν. Κάτι που είναι φυσιολογικό. Και κάπως έτσι, μένεις με το άγχος της πανδημίας το οποίο όσο πάει γίνεται και πιο έντονο.

Η διάθεσή σου δεν είναι στα καλύτερά της

Έχεις παρατηρήσει ότι αφού κάνεις σεξ, όλα για κάποιο λόγο είναι υπέροχα και θετικά; Βασικά δεν είναι για κάποιο λόγο, αλλά για πολύ συγκεκριμένο. Με το σεξ απελευθερώνονται ενδορφίνες οι οποίες βοηθούν στην καλή διάθεση. Αν λοιπόν οι ενδορφίνες κοιμούνται, τότε πώς περιμένεις να νιώσεις ευεξία και ευτυχία ακόμα και στιγμιαία;

Η αυτοπεποίθησή σου δέχεται ισχυρό πλήγμα

Όταν νιώθουμε ποθητοί, είναι λογικό η αυτοπεποίθησή μας να είναι στα ύψη. Αυτό συνήθως συμβαίνει αν είμαστε ενεργοί σεξουαλικά, εκτός πια κι αν είσαι από τους λίγους τυχερούς που δέχεται καθημερινά μηνύματα θαυμασμού. Όσο περισσότερο απέχεις από το σεξ, τόσο μπαίνεις στο τριπάκι να αναρωτηθείς: Τελικά… αρέσω καθόλου;

Αφενός είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, διότι αν δεν έχεις επαφές, είναι κομματάκι δύσκολο να τον πιάσεις τον ιό. Οπότε από αυτό ξεμπέρδεψες και είσαι πιο υγιής από ποτέ!

Επίσης…

Απέχοντας από το σεξ, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με μερικά άλλα πράγματα στη ζωή και την καθημερινότητά σου, όπως να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να δεις τα μέλη της οικογένειάς σου ή τους φίλους σου που ίσως είχες παραμελήσει. Δε βαριέσαι φίλε μου; Και το σεξ τελικά, υπερεκτιμημένο είναι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.