ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Sputnik V: Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενέκριναν το ρωσικό εμβόλιο

Sputnik V: Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενέκριναν το ρωσικό εμβόλιο

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου πως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενέκριναν τη χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V.

Νωρίτερα σήμερα, η Εθνική Αρχή Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών (MOHAP) της χώρας ανακοίνωσε πως ενέκρινε τη χρήση του ρωσικού εμβολίου για άμεση χρήση.

«Το υπουργείο Υγείας των ΗΑΕ ενέκρινε τη χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Το εμβόλιο καταχωρήθηκε για επείγουσα χρήση, βάσει των αποτελεσμάτων της τρίτης φάσης κλινικών δοκιμών. Επιπροσθέτως, η τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών στη χώρα είναι σε εξέλιξη υπό την επίβλεψη της MOHAP και του υπουργείου Υγείας του Άμπου Ντάμπι με 1.000 εθελοντές να συμμετέχουν στις έρευνες».

Ο επικεφαλής του RDIF, Κίριλ Ντιμιτρίεφ, εξέφρασε την ευχαρίστησή του από την απόφαση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πασχίζουμε να βοηθήσουμε τα ΗΑΕ να αποκτήσουν πρόσβαση στο ασφαλές και αποτελεσματικό ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η απόφαση για συμπερίληψη του Sputnik V στο εμβολιαστικό χαρτοφυλάκιο της χώρας αποτελεί σημαντικό βήμα προς την προστασία του πληθυσμού με ένα από καλύτερα εμβόλια κατά του κορωνοϊού στον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.