ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Ναι» στο πιστοποιητικό ανοσίας από τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο: «Όσοι εμβολιαστούν να έχουν όλα τα δικαιώματα»

«Ναι» στο πιστοποιητικό ανοσίας από τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο: «Όσοι εμβολιαστούν να έχουν όλα τα δικαιώματα»

Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι τάσσεται υπέρ της ταχείας καθιέρωσης ενός πιστοποιητικού ανοσίας.

«Πρέπει να επιστρέψουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα στους πολίτες το συντομότερο δυνατό μέσω ενός πιστοποιητικού ανοσίας. Με αυτό το πιστοποιητικό οι πολίτς δεν θα αποκτήσουν επιπλέον δικαιώματα, αλλά θα αποκτήσουν ξανά τα δικαιώματά τους, δηλαδή το βασικό δικαίωμα να επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα, να μπορούν να πάνε οπουδήποτε.

Αυτό το δικαίωμα έχει περιοριστεί επί του παρόντος για όσους διατρέχουν κίνδυνο μόλυνσης. Θα το επιστρέψουμε σε όσους είναι άνοσοι», είπε σήμερα ο Μοντγκόμερι σε συνέντευξή του στα δίκτυα RTL και n-tv.

Τι μας λέει επί της ουσίας εδώ ο πρόεδρος του ΠΙΣ παίζοντας με τις λέξεις και τα νοήματα; Πως παρά το ότι οι εμβολιασμοί ΔΕΝ είναι υποχρεωτικοί, εντούτοις όσοι δεν κάνουν και τις δύο δόσεις μοιραία θα απολαμβάνουν λιγότερες ελευθερίες στην καθημερινότητά τους!

Και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Διάκειμαι πολύ ευνοϊκά υπέρ αυτής της λύσης. Το πιστοποιητικό ανοσίας θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει κίνητρο για όσους είναι επιφυλακτικοί ως προς τον εμβολιασμό. Το 25% των Γερμανών ανήκει στην κατηγορία αυτή. Μπορούμε τουλάχιστον να πείσουμε τους δύσπιστους με τέτοια κίνητρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.