ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΟΕΔΗΝ για Πάσχα: «Να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό με αρνητικό τεστ κορωνοϊού»

ΠΟΕΔΗΝ για Πάσχα: «Να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό με αρνητικό τεστ κορωνοϊού»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), προτείνει να επιτραπούν το Πάσχα οι μετακινήσεις από νομό σε νομό με την επίδειξη αρνητικού μοριακού τεστ.

«Είναι καλύτερα στην ύπαιθρο παρά μέσα στη πόλη. Με την διενέργεια και την επίδειξη αρνητικού μοριακού τεστ θα πρέπει να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Μην ξεχνάμε ότι οι ηλικιωμένοι που ζουν στα χωριά έχουν ήδη εμβολιασθεί σε μεγάλο ποσοστό» αναφέρεται συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου.

Μάλιστα, τονίζεται πως το τεστ θα πρέπει να γίνεται δωρεάν μέσω ΕΟΠΥΥ με συνταγογράφηση.

«Είναι ευκαιρία να γίνουν μαζικά μοριακά τεστ για να διαπιστωθεί η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας. Εάν εφαρμοστούν τα ισχύοντα μέτρα των μετακινήσεων το Πάσχα τα κρούσματα θα πολλαπλασιαστούν» υπογραμμίζεται.

Σύμφωνα με τον ίδιο, καθώς πέρσι ο κόσμος τήρησε τα μέτρα και δεν γιόρτασε το Πάσχα, φέτος λόγω κόπωσης «δεν μπορεί να αποφευχθεί ο συνωστισμός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννάκος στρέφεται κατά των ειδικών υποστηρίζοντας ότι «έπεσαν για άλλη μια φορά έξω» καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις τους «τώρα θα είχαμε κάτω των 500 κρουσμάτων κορωνοϊού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.