ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δερματολόγος Χρύσα Ζησίμου-Πολιτοπούλου: Η επιστήμη της δερματολογίας στην υπηρεσία της ομορφιάς

Δερματολόγος Χρύσα Ζησίμου-Πολιτοπούλου: Η επιστήμη της δερματολογίας στην υπηρεσία της ομορφιάς

Πλαστικός χειρουργός ή δερματολόγος ειδικευμένος σε επεμβατικές μεθόδους «τελειοποίησης» της εμφάνισης; Οι δύο ιατρικές σχολές συγκρούονται ή αλληλοσυμπληρώνονται;

«Εξαρτάται από το είδος της επέμβασης» λέει η δερματολόγος Χρύσα Ζησίμου – Πολιτοπούλου, η οποία έχει κάνει «σχολή» με τις ελαφρά επεμβατικές θεραπείες προσώπου, εκτός από το γεγονός ότι θεωρείται «κορυφή» στην αντιμετώπιση χρόνιων νοσημάτων όπως η ψωρίαση.

Και συνεχίζει «Εκτιμώ ότι υπάρχουν κάποιες επεμβατικές θεραπείες, όπου οι δερματολόγοι διατυπώνουν προτάσεις βελτίωσης της εμφάνισης αντίστοιχες με αυτές των πλαστικών χειρουργών, έχοντας βέβαια, λάβει ειδικές πιστοποιήσεις σε αυτές».

Η ίδια θεωρείται σήμερα καινοτόμος σε θεραπείες προσώπου και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στου Ζωγράφου και στη Λαμία.

Η ίδια προτιμά την προσωπική επαφή με τους ενδιαφερόμενους και αν έχετε συνηθίσει στις μεγάλες αναμονές και στις αμέτρητες γραμματείς των μεγαλογιατρών της πλαστικής χειρουργικής, στο ιατρείο της θα έρθετε αντιμέτωποι με μια ευχάριστη έκπληξη: Πολλοί αναμένουν τα «μαγικά» της χέρια, αλλά δεν περιμένουν παρά ελάχιστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο ygeianews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.