ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κεντρική Μακεδονία: Συνολικά 95 θετικά self test στα λύκεια

Κεντρική Μακεδονία: Συνολικά 95 θετικά self test στα λύκεια

Συνολικά 95 μαθητές, εκπαιδευτικοί και μέλη διοικητικού και λοιπού προσωπικού σε σχολικές μονάδες της Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσαν στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr/ θετικό αποτέλεσμα μετά τον δεύτερο αυτοέλεγχο με οικιακό τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε σήμερα από τις σχολικές μονάδες η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα σε ό,τι αφορά τους αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, από το σύνολο των θετικών τεστ μετά από επαναληπτικούς ελέγχους σε δομές του ΕΟΔΥ μόνο τρία ήταν αυτά που δεν επιβεβαιώθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.