ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτή είναι η ασυνήθιστη παρενέργεια που παρουσιάστηκε σε γυναίκες που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού

Αυτή είναι η ασυνήθιστη παρενέργεια που παρουσιάστηκε σε γυναίκες που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει μία ασυνήθιστη παρενέργεια η οποία φαίνεται πως καταγράφεται σε γυναίκες που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC, ορισμένες γυναίκες έχουν παρατηρήσει αλλαγές στην έμμηνο ρήση τους και ισχυρούς πόνους.

Ακόμη, ωστόσο, δεν υπάρχει σαφής σύνδεση μεταξύ του εμβολίου και της αλλαγής αυτής στον κύκλο, καθώς δεν υπάρχουν σχετικές έρευνες.

Η Dr Victoria Male, ανοσολόγος του Imperial College του Λονδίνου, σημείωσε πως ακόμη και γυναίκες που έχουν περάσει την κλιμακτήριο, έχουν κάνει αναφορές σχετικά με αιμορραγία μετά το εμβόλιο. Αυτό την οδηγεί στην υποψία ότι το εμβόλιο παίζει κάποιο ρόλο.

Και παρότι, όπως προαναφέρθηκε, δεν υπάρχει σαφής σύνδεση υπάρχουν ορισμένες λογικές εξηγήσεις που μπορούν να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται πράγματι για παρενέργεια του εμβολίου, ωστόσο οι ειδικοί τονίζουν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Η επένδυση της μήτρας είναι μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ουσία υπάρχουν ανοσοκύτταρα σε σχεδόν κάθε μέρος του σώματος.

Τα ανοσοκύτταρα παίζουν ρόλο στη δημιουργία, τη διατήρηση και τη διάσπαση της επένδυσης της μήτρας – η οποία πυκνώνει για να προετοιμαστεί για εγκυμοσύνη και στη συνέχεια απορρίπτει, με τη μορφή της περιόδου, το ωάριο που δεν γονιμοποιηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τον εμβολιασμό, κυκλοφορούν στο σώμα πολλά χημικά σήματα που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν τα ανοσοκύτταρα. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε έμμηνο ρήση, σύμφωνα με την Male.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.