ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Το Ινστιτούτο Γκαμαλέγια ξεκινά ελέγχους για την αποτελεσματικότητα του Sputnik V έναντι της ινδικής μετάλλαξης

Ρωσία: Το Ινστιτούτο Γκαμαλέγια ξεκινά ελέγχους για την αποτελεσματικότητα του Sputnik V έναντι της ινδικής μετάλλαξης

Το Ινστιτούτο Γκαμαλέγια στη Ρωσία, έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» την ινδική μετάλλαξη, καθώς ετοιμάζει μελέτη για την αποτελεσματικότητα του Sputnik V, έναντι του νέου αυτού στελέχους.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο διευθυντής του Ινστιτούτου Γκαμαλέγια Αλεξάντερ Γίντσμπουργκ, το ερευνητικό κέντρο της Ρωσίας έχει λάβει δείγμα της ινδικής μετάλλαξης και σχεδιάζει να ελέγξει την αποτελεσματικότητα του Sputnik V έναντι του συγκεκριμένου στελέχους.

Ακόμη, ο ίδιος σημείωσε ότι τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνας αναμένεται να γίνουν γνωστά μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

«Πληροφορήθηκα, σήμερα το πρωί, ότι το ινστιτούτο έλαβε δείγμα της ινδικής μετάλλαξης του κορωνοϊού. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τον έλεγχο. […] Εκτιμώ ότι θα έχουμε απάντηση μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας» είπε συγκεκριμένα ο Αλεξάντερ Γίντσμπουργκ.

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό των παιδιών, παρατηρώντας ότι άλλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν ήδη ξεκινήσει δοκιμές και επισημαίνοντας ότι η Ρωσία έχει μείνει πίσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αρχίζουμε να μένουμε πίσω και σύντομα θα μείνουμε πίσω σε σημαντικό βαθμό, κάτι που σημαίνει ότι τα παιδιά μας δεν θα είναι προστατευμένα, παρά το γεγονός ότι ήμασταν οι πρώτοι που καταχωρίσαμε εμβόλιο» σημείωσε, προσθέτοντας ότι τα παιδιά αντιστοιχούν στο 20% του πληθυσμού της Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.