ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ν.Τζανάκης: «Πρέπει να πάμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς»

Ν.Τζανάκης: «Πρέπει να πάμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο πανεπιστήμιο Κρήτης, Νίκος Τζανάκης, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Όπως ανέφερε είναι σημαντικό ότι ο πρωθυπουργός ανήγαγε τον εμβολιασμό ως πρώτη εθνική η προτεραιότητα στην χώρα και οι υπόλοιποι πολιτικοί παράγοντες πρέπει να σταθούν σε αυτό.

Σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να πάμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς καθώς και να υπάρχει διαχείριση των φόβων εκείνων που ακόμα το σκέφτονται και διστάζουν. Πρότεινε δε να μπουν στο «παιχνίδι» οι οικογενειακοί γιατροί για να βοηθήσουν σε αυτή την διαχείριση και τον εμβολιασμό καθώς όπως είπε πρόκειται για οικεία πρόσωπα και τα άτομα νιώθουν εμπιστοσύνη.

Μάλιστα, τόνισε την υποχρεωτικότητα των εμβολίων ειδικότερα για τον στενό κρατικό πυρήνα που είναι κρίσιμος για τις υπηρεσίες της χώρας.

«Δεν νοείται πυροσβέστης, στρατιώτης, γιατρός, εκπαιδευτικός να μην είναι εμβολιασμένος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα προνόμια των εμβολιασμένων είπε πως δεν προτιμά τον όρο προνόμια αλλά μίλησε για «διαφορετική συμπεριφορά» προς τους εμβολιασμένους εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν κουβάλανε κίνδυνο για τους υπόλοιπους.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.