Πτολεμαΐδα: Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της 11χρονης μαθήτριας που τη χτύπησε αυτοκίνητο

Πτολεμαΐδα: Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της 11χρονης μαθήτριας που τη χτύπησε αυτοκίνητο

Σταθερά κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας της 11χρονης μαθήτριας από την Πτολεμαΐδα καθώς βρίσκεται διασωληνωμένη στην Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για τέταρτη ημέρα και υποβάλλεται σε συνεχείς μαγνητικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο κορίτσι το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιουνίου πήγε με φίλους της να επισκεφτεί το Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών για παιχνίδι και βόλτα, όμως τα ανήλικα παιδιά προτίμησαν να κόψουν δρόμο και αντί να πάνε από την μεριά που υπάρχει διάβαση πέρασαν τον δρόμο από μια αφύλακτη νησίδα και έγινε το μοιραίο.

«Η Μελπομένη μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά ήταν από την μεριά του σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλου και διέσχισαν την νησίδα του δρόμου η οποία δεν είναι για πεζούς αυτό έκαναν αλλά είναι παιδιά τι να πεις. Ήταν 4-5 παιδιά μαζί και ήθελαν να περάσουν απέναντι στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών να παίξουν, θα μπορούσαν να πάνε από την πάνω μεριά αλλά προτίμησαν να κόψουν δρόμο. Να γίνει καλά το παιδί μας θέλουμε» είπε ο θείος της.

«Η ανιψιά μου παραμένει διασωληνωμένη και σήμερα για προληπτικούς λόγους βέβαια. Νομίζω ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο σύμφωνα και με τους γιατρούς αλλά δεν θέλουμε να βιαστούμε. Έχει κάτι κατάγματα, κάποιες θλάσεις στα όργανα της αλλά το πιο κρίσιμο σημείο είναι το κεφάλι της, ευτυχώς όμως όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα χρειαστεί κάποια επέμβαση, προς στιγμήν. Πιστεύω ότι θα περάσει το 24ωρο και θα φανεί τι ακριβώς συμβαίνει και τι πρέπει να γίνει γιατί οι γιατροί θα έχουν μια πλήρη εικόνα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Κεσκερίδης θείος της 11χρονης μαθήτριας και αντιδήμαρχος του δήμου Εορδαίας.

Τέλος να αναφέρουμε πως στον οδηγό του οχήματος ασκήθηκε δίωξη στον βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.