Ρωσία: Το 50% των Μοσχοβιτών έχει αποκτήσει ανοσία στον κορωνοϊό

Ρωσία: Το 50% των Μοσχοβιτών έχει αποκτήσει ανοσία στον κορωνοϊό

Περίπου το 50% των Μοσχοβιτών έχουν αποκτήσει ανοσία, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν, επισημαίνοντας ότι η κορύφωση της πανδημίας αναμένεται τον Ιούνιο με Ιούλιο μήνα, με αφορμή την ημερήσια αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες.

Στη Μόσχα, σύμφωνα με τον αρμόδιο κυβερνητικό φορέα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 5.853 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ο μεγαλύτερος αριθμός ημερήσιων κρουσμάτων που έχει καταγραφεί από τις 14 Ιανουαρίου. Συνολικά από την αρχή της πανδημίας στη Μόσχα έχουν μολυνθεί 1.220.312 άνθρωποι, αριθμός που αναλογεί στο 9,7% των κατοίκων της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές της Μόσχας ωστόσο δεν σχεδιάζουν να σκληρύνουν τα μέτρα κατά της πανδημίας, αλλά θα ενισχύσουν τους ελέγχους που σχετίζονται με την τήρηση των μέτρων που ισχύουν μέχρι τώρα, καθώς θεωρούν αναμενόμενη την κορύφωση της πανδημίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.