ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εργάτες βρήκαν σε νοσοκομείο ψευδοροφή που «έβρεξε»… 18 πορτοφόλια!

Εργάτες βρήκαν σε νοσοκομείο ψευδοροφή που «έβρεξε»… 18 πορτοφόλια!

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκαν εργάτες που κλήθηκαν να κάνουν εργασίες συντήρησης σε μια τουαλέτα στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας και ανακάλυψαν μια ψευδοροφή.

Οι εργάτες κούνησαν έναν τοίχο και έπεσαν από την ψευδοροφή 18 πορτοφόλια, τα οποία ήταν άδεια από χρήματα, αλλά τα προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών τους ήταν ανέγγιχτα.

Βάση των εκτιμήσεων, υποπτεύεται ότι τα πορτοφόλια τα είχε αρπάξει κάποιος από ανυποψίαστους ασθενείς ή επισκέπτες και πιθανολογείται ότι ο δράστης θα μπορούσε να είναι ακόμη και κάποιος εργαζόμενος από το νοσοκομείο, ο οποίος γνώριζε τους χώρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον την υπόθεση την έχει αναλάβει η αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.