ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Π.Αρκουμανέας θέλει να γίνει «ανταλλαγή»: Μικρότερη χρήση μάσκας σε όσους εμβολιάζονται

Ο Π.Αρκουμανέας θέλει να γίνει «ανταλλαγή»: Μικρότερη χρήση μάσκας σε όσους εμβολιάζονται

Φουντώνει η συζήτηση για τις διευκολύνσεις που θα δοθούν σε όσους πολίτες έχουν εμβολιαστεί, ενώ σε αυτές φαίνεται ότι μπαίνει και η χρήση μάσκας.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, να μην είναι υποχρεωτική στους εξωτερικούς χώρους η χρήση μάσκας το καλοκαίρι.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε υπάρχει τέτοια πιθανότητα, ωστόσο, θα υπάρχουν πάντα κάποιες προϋποθέσεις καθώς όπως εξήγησε «ακόμα και χώρες που έχουν εφαρμόσει αυτό το μέτρο λένε ότι μέσα στο αεροπλάνο ή στο λεωφορείο ή σε χώρους νοσοκομείων θα διατηρηθεί».

«Κάποια στιγμή, όχι πολύ μακριά, θα δούμε και τα επιδημιολογικά στοιχεία, ώστε και για τη μάσκα να μειωθεί η χρήση της» τόνισε.

Υπενθύμισε ακόμα, ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι που έρχονται σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, αν δεν έχουν συμπτώματα, δεν θα μπαίνουν σε καραντίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η συζήτηση για τις διευκολύνσεις, ήτοι οι εμβολιασμένοι να επανέρχονται πιο γρήγορα στην κανονικότητα, έχει ήδη ξεκινήσει. Στα ταξίδια, για παράδειγμα, υπάρχει η διευκόλυνση αυτή μέσω του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID που δημιουργεί μια λωρίδα ταχείας διέλευσης και θα υπάρχουν και για εσωτερικούς χώρους αρκετές διευκολύνσεις για εμβολιασμένους» ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.