Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

Κρίσιμα ερωτήματα θέτει η καθηγήτρια του ΜΙΤ Stephanie Seneff αναφορικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολίων για τον κορωνοϊό, κυρίως εκείνων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία mRNA δηλαδή της Pfizer και της Moderna.

Σε εργασία που συνέταξε από κοινού με τον καθηγητή Dr. Greg Nigh και με τίτλο με τίτλο: «Χειρότερα και από ασθένεια; Αναθεωρώντας κάποιες πιθανές ανεπιθύμητες επιπτώσεις των εμβολίων mRNA για τον COVD-19» η Seneff κρούει τον «κώδωνα του κινδύνου» καθώς βλέπει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα εμβόλια αυτά να προκαλέσουν τα επόμενα 10 με 15 χρόνια ένα κύμα αυτοάνοσων και νευροεκφυλιστικών ασθενειών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις στα χρόνια που έρχονται».

Η Dr. Seneff αναφέρει πως τα εμβόλια mRNA θα προκαλέσουν μελλοντικά συμπτώματα σε όσους τα έχουν λέβει παρόμοια με αυτά του Πάρκινσον.

Όπως λέει:

«Αυτοί που ισχυρίζονται ότι το mRΝΑ δεν εμπλέκεται με το DNA κάνουν λάθος.

Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι το πιο τοξικό μέρος του ιού και παραμένει στον οργανισμό και αφότου ο ιός έχει φύγει από τον οργανισμό. «

Μεταξύ των πιθανοτήτων που προβλέπει η καθηγήτρια του ΜΙΤ είναι μια αύξηση στην ασθένεια Creutzfeldt-Jacob (CJD) παρόμοια με αυτών των «τρελών αγελάδων».

«Υπάρχει μια επιδημία της νόσου του Alzheimer η οποία προσβάλλει όλο και περισσότερα άτομα νέας ηλικίας. Η απρόσεκτή και τυχαία εφαρμογή των εμβολίων θα ενισχύσει την τάση αυτή» αναφέρει μεταξύ άλλων τονίζοντας ιδιαίτερα τους κινδύνους από την πρωτεΐνη–ακίδα που περιέχουν τα εμβόλια. .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.