ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι τροφές που δεν πρέπει να καταναλώνετε με άδειο στομάχι

Οι τροφές που δεν πρέπει να καταναλώνετε με άδειο στομάχι

Υπάρχουν κάποιες τροφές τις οποίες δεν πρέπει να καταναλώνουμε όταν έχουμε άδειο στομάχι.

Δείτε ποιες είναι:

Σκέτα φρούτα

Φοβήθηκες μην παραφάς και επέλεξες την πιο light επιλογή. Όμως πέρα από το γεγονός ότι τα φρούτα δεν θα σε χορτάσουν, θα ενεργοποιήσουν και την ορμόνη της πείνας, κάνοντάς σε να πεινάς ακόμη εντονότερα. Άσε που αν προτιμάς τα ξινά, το στομάχι σου θα διαμαρτυρηθεί. Συνδύασέ τα με ξηρούς καρπούς ή λίγο γιαούρτι για να εξισορροπήσεις την κατάσταση τόσο από άποψη γεύσεις όσο και ως προς την πρωτεΐνη.

Μερικοί το προτιμούν καυτό

Όμως το άδειο στομάχι σου δεν ανήκει σε αυτούς. Για να αποφύγεις τις καούρες, πριν πέσεις με τα μούτρα στο τσίλι, πιες ένα ποτήρι γάλα ή φάε ένα γιαουρτάκι.

Μικροσκοπικά σνακ

Τα πέντε αμύγδαλα που είχες για να σου κόψουν λίγο την όρεξη στις 10 το πρωί, δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν καθόλου αν θυμήθηκες να βάλεις κάτι στο στόμα σου στις 5 το απόγευμα. Και ειδικά αν το μικροσκοπικό σου σνακ ανήκει στην κατηγορία των υδατανθράκων, τα πράγματα χειροτερεύουν περισσότερο, αφού αντί να μειώσει την όρεξή σας, θα οδηγήσει σε απότομη αύξηση και έπειτα πτώση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, εντείνοντας τόσο την πείνα, όσο και την κούρασή σας.

Σούσι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντάξει, πιστεύουμε ότι δεν παραγγέλνεις σούσι κάθε φορά που σε πιάνει πείνα. Αν, όμως, τύχει, φρόντισε να φας κάτι μικρό όσο το περιμένεις. Το λευκό ρύζι που περιέχει το σούσι είναι φτωχό σε φυτικές ίνες και η σόγια σος προκαλεί δίψα – έτσι, παρασυρόμαστε, νομίζουμε ότι πεινάμε περισσότερο από το πραγματικό και καταλήγουμε να τρώμε μεγαλύτερες ποσότητες από ό,τι χρειάζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.