ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Απώλεια βάρους: Το φρούτο που σας βοηθά να πετύχετε το στόχο σας

Τί πρέπει να προσέξετε

Απώλεια βάρους: Το φρούτο που σας βοηθά να πετύχετε το στόχο σας

Υπάρχει ένας μύθος ότι το γκρέιπφρουτ αναγκάζει το σώμα μας να κάψει θερμίδες.

Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι ψευδής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το συγκεκριμένο φρούτο δεν παρέχει υποστηρικτική βοήθεια στη προσπάθεια μας να αδυνατίσουμε.

Το γκρέιπφρουτ είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, δηλαδή χορταίνει, και έχει μόλις 80 θερμίδες. Μισό γκρέιπφρουτ καλύπτει το 73% των αναγκών μας σε βιταμίνη C, ενώ η κατανάλωση του πριν το γεύμα βοηθάει στο να τρώμε μικρότερες θερμίδες αλλά και να καίμε ευκολότερα λίπος.

Συγκεκριμένα ερευνητές παρατήρησαν ότι σε 6 εβδομάδες εθελοντές που έτρωγαν καθημερινά πριν το μεσημεριανό τους γκρέιπφρουτ, είδαν το λίπος της κοιλιάς να συρρικνώνεται.

Ακόμη διαπίστωσαν ότι μια ένωση στο γκρέιπφρουτ, που ονομάζεται ναριγκίνη, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και να προωθήσει την απώλεια βάρους.

Τέλος το γκρέιπφρουτ, έχει φοβερή αντιοξειδωτική δράση και είναι έξτρα ωφέλιμο για το συκώτι μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλει προσοχή, γιατί έχει παρατηρηθεί ότι αλληλεπιδρά με κάποια φάρμακα, για αυτό και αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να ενημερώσετε τον γιατρό σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.