ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νερό με λίπος. Η νέα μόδα στην Καλιφόρνια

Νερό με λίπος. Η νέα μόδα στην Καλιφόρνια

Με την απλή ονομασία FATwater, ένα νέο προϊόν έχει “τρελάνει” τους φανατικούς με την υγιεινή ζωή Καλιφορνέζους (και όχι μόνο).

Το FATwater δεν είναι τίποτα άλλο από νερό, εμπλουτισμένο με δύο γραμμάρια πλούσιου σε κορεσμένα λιπαρά λαδιού καρύδας (κοκοφοινικέλαιου). Εμπνευστής του είναι ο David Asprey, ο ίδιος άνθρωπος που πέρυσι είχε “μαγέψει” τους οπαδούς της δίαιτας Paleo (η οποία βασίζεται στη διατροφή της παλαιολιθικής εποχής), με τον εμπλουτισμένο με βούτυρο καφέ του.

Ο καφές με βούτυρο που είχε λανσάρει το 2014 ο Asprey, σύμφωνα με τον ίδιο, βελτιώνει την υγεία των καταναλωτών του και ενισχύει τη δύναμη του εγκεφάλου τους. Το FATwater από την άλλη, λανσάρεται ως ποτό για την ενυδάτωση του οργανισμού με καλύτερο τρόπο από γνωστά “αθλητικά ποτά”, ενώ παράλληλα παρέχει “καθαρή ενέργεια από ποιοτικά λιπαρά”.

Ο Asprey, πρόσφατα, δήλωσε στη New York Daily News ότι “τα λιπαρά [στο FATwater] ενισχύουν τη θερμογένεση, δηλαδή το κάψιμο λίπους, καθώς καίγονται ως ενέργεια και επιπλέον, μειώνουν την όρεξη”. Ωστόσο, ειδικοί έχουν εκφράσει επιφυλάξεις. Μάλιστα, η διαιτολόγος Susie Burrell χαρακτήρισε την ιδέα “γελοία”.

Αυτό δεν έχει εμποδίσει τον David Asprey να προωθήσει, ήδη, το προϊόν του στην αμερικανική αγορά, σε τιμή που φτάνει, περίπου, τα 5 δολάρια ανά συσκευασία (473mL).

Το FATwater διατίθεται, εκτός από την απλή μορφή, σε 3 διαφορετικές γεύσεις, ενώ στην ιστοσελίδα του περιγράφεται ως “πατενταρισμένη σύντηξη καθαρισμένου νερού με Bulletproof λιπαρά κατασκευασμένα από τα πιο πολύτιμα τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας, τα οποία βρίσκονται στο κοκοφοινικέλαιο”.

Προς το παρόν, το FATwater πωλείται μόνο σε μαγαζιά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αν και ο καθένας μπορεί να παραγγείλει το “χοντρό νερό” σε σκόνη, online. Με ένα κλικ στον σχετικό σύνδεσμο, καταλαβαίνει κανείς ότι η “τρέλα” για το νέο προϊόν είναι, ήδη, μεγάλη, αφού έχει -κυριολεκτικά- ξεπουλήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για όποιον τολμήσει την παραγγελία, πάντως, προειδοποιούμε: οι κριτικές που βρήκαμε γύρω από τη γεύση του δεν ήταν, ακριβώς, οι… καλύτερες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.