ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έπινε πράσινο τσάι 3 φορές την ημέρα και κιτρίνισε το δέρμα της!

Έπινε πράσινο τσάι 3 φορές την ημέρα και κιτρίνισε το δέρμα της!

Μία έφηβη που έπινε τρία φλυτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα, ελπίζοντας να χάσει βάρος, χρειάστηκε να νοσηλευτεί γιατί η επιδερμίδα της έγινε κίτρινη!

Η κοπέλα από τις ΗΠΑ είχε αγοράσει 200 φακελάκια πράσινου τσαγιού μέσω του ίντερνετ. Ο προμηθευτής υποσχόταν ότι η κατανάλωση του τσαγιού, τρεις φορές την ημέρα θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την απώλεια βάρους. 

«Έχασα μόλις λίγα κιλά, αλλά άρχισα να νιώθω πόνους στις αρθρώσεις μου και ζαλιζόμουν συνέχεια», δήλωσε η ασθενής. 

Αρχικά οι γιατροί πίστευαν ότι είχε πάθει ουρολοίμωξη και της χορήγησαν αντιβίωση. Πήρε μόνο δύο δόσεις και το δέρμα της έγινε κίτρινο. Τότε οι γιατροί υπέθεσαν ότι είχε ηπατίτιδα και εξέτασαν το ήπαρ της. Αμέσως ζήτησαν από την ασθενή να τους παραδώσει τα φακελάκια του πράσινου τσαγιού για χημική εξέταση. 

Η ουσία Camellia sinensis που περιέχεται στα πράσινα φύλλα του τσαγιού διαγνώσθηκε ως η αιτία της ασθένειας. 

Η νεαρή υποβλήθηκε στη σχετική θεραπεία, λαμβάνοντας τροφές μόνο σε υγρή μορφή και όταν ανάρρωσε, επέστρεψε σπίτι της. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλοι θα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο αυτά που αγοράζουμε και να είμαστε ενήμεροι για τις παρενέργειες. Τα συστατικά που αναγραφόταν στη συσκευασία του τσαγιού ήταν μόνο στην κινεζική γλώσσα», δήλωσε στην εφημερίδα metro, η νεαρή γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.