ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Tips για να πετύχει η δίαιτα από την πρώτη μέρα!

Tips για να πετύχει η δίαιτα από την πρώτη μέρα!

Είτε προσπαθείς να χάσεις κιλά είτε θέλεις να βελτιώσεις την υγεία σου, ένας υγιεινός τρόπος διατροφής μπορεί να αλλάξει εντελώς τη ζωή σου. Ανακάλυψε 6 tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο υγιεινές επιλογές την πρώτη μέρα της δίαιτας:

Ξεκινήστε με ένα νόστιμο ρόφημα: Πιείτε ένα ποτήρι νερό και επιλέξτε ένα smoothie λαχανικών για το πρωινό σας ή ένα ρόφημα με χλιαρό νερό και λεμόνι.

Αποφύγετε τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες: Αν θέλετε να καταναλώσετε ένα πρωινό με υδατάνθρακες προτιμήστε προϊόντα ολικής άλεσης, κινόα ή γλυκοπατάτες και τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες.

Περιορίστε τα συνοδευτικά: Αποφύγετε τις έτοιμες σάλτσες για τις σαλάτες ή για το κυρίως γεύμα. Προτιμήστε φρέσκα προϊόντα και δώστε γεύση στο πιάτο με μπαχαρικά.

Πράσινο Τσάι: Μετά το γεύμα προτιμήστε πράσινο τσάι για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές του αλλά και τα κατεχίνες που βοηθούν στην καλή λειτουργία του συκωτιού.

Να πίνετε νερό: Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό, ακόμα και το βράδυ. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κοιμηθείτε καλά και να έχετε ενέργεια την επόμενη μέρα.

Προσοχή στο γλυκό: Δεν χρειάζεται να στερηθείτε τα γλυκά προκειμένου να χάσετε κιλά. Προτιμήστε γλυκά, όμως, που δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά περιέχουν φυσικά και φρέσκα υλικά. Δοκιμάστε εποχιακά φρούτα με γιαούρτι ή λίγη μαύρη σοκολάτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΓΥΝΑΙΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.