ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

6 βήματα για να διαμορφώσεις τη δίαιτά σου όπως θέλεις εσύ

6 βήματα για να διαμορφώσεις τη δίαιτά σου όπως θέλεις εσύ

Μια επιτυχημένη δίαιτα δεν είναι απλά αποτελεσματική αλλά μας μαθαίνει επιπλέον να ακολουθούμε ένα υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς να στερούμαστε. Πως μπορούμε, λοιπόν, να διαμορφώσουμε ένα διαιτητικό πλάνο διατροφής που θα μας βοηθήσει να χάσουμε κιλά ενώ ταυτόχρονα θα μας παρέχει υγιεινά γεύματα και θρεπτικά συστατικά;

Μαγειρέψτε: Φροντίστε ώστε τα περισσότερα γεύματα που καταναλώνετε, ακόμα και τα σνακ, να μην είναι έτοιμα αλλά να τα έχετε φτιάξει μόνη σας. Έτσι θα μπορέσετε να υπολογίσετε τις θερμίδες που καταναλώνετε αλλά και τα συστατικά που περιέχονται σε κάθε γεύμα.

Αλλαγές: Καλό είναι να μην αποκλείετε μια παχυντική τροφή εντελώς από το διαιτολόγιο σας χωρίς να την αντικαταστήσετε με μια πιο υγιεινή και διαιτητική εναλλακτική. Για παράδειγμα μην αποκλείεται το ψωμί εντελώς αλλά αντίθετα επιλέξτε ψωμί ολικής άλεσης ή πολύσπορο.

Απλοί κανόνες: Μην μετράτε θερμίδες γιατί έτσι θα κουραστείτε γρήγορα. Απλά να έχετε στο μυαλό σας να καταναλώνετε όσο πιο συχνά μπορείτε φρέσκα προϊόντα και όχι συσκευασμένα.

Επιλέξτε τα σωστά προϊόντα: Να διαβάζετε πάντα τις ετικέτες ώστε να αποφεύγεται συστατικά που μπορεί να σας παχαίνουν, όπως το αλάτι και τα λιπαρά.

Αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας: Μην εστιάσετε μόνο στα κιλά αλλά και στην υγεία σας. Σταδιακά θα ανακαλύψετε ότι όσο πιο υγιεινές είναι οι επιλογές που κάνετε καθημερινά τόσο πιο καλά θα νιώθετε σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Νερό: Μην ξεχνάτε να πίνετε αρκετό νερό για καλή λειτουργία του οργανισμού σας, για ενέργεια και για αποτοξίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΓΥΝΑΙΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.