ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τι τρώνε οι μπαλαρίνες και διατηρούνται αδύνατες

Τι τρώνε οι μπαλαρίνες και διατηρούνται αδύνατες

Το πρόγραμμα μιας επαγγελματία μπαλαρίνας είναι πάρα πολύ φορτωμένο. Οι ώρες που κάνει practice είναι πάρα πολλές, οπότε χρειάζεται ένα αρκετά προσεκτικό πρόγραμμα διατροφής που θα της χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεται, χωρίς φυσικά να την φορτώσει με περιττές θερμίδες και λιπαρά. 3-Vertiginous-Gallery Largest 816x450 1bb17

Η Lauren Fadeley, πρίμα μπαλαρίνα στο Pennsylvania Ballet, αποκαλύπτει το διατροφικό της πρόγραμμα και εμείς είμαστε όλο αυτιά:

lauren fb644

– Ξεκινά τη μέρα της με φρούτα, ξηρούς καρπούς και καφέ.

– Έχει πάντα στην τσάντα της φρεσκοκομμένα λαχανικά, τα οποία καταναλώνει ως σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

– Μετά την προπόνηση καταναλώνει άπαχη πρωτεΐνη και λαχανικά. Το γεύμα αυτό της χαρίζει ενέργεια για να ανταπεξέλθει στην προπόνηση της επόμενης ημέρας.

– Ο εχθρός μιας μπαλαρίνας δεν είναι άλλος από το φούσκωμα. Για να το αποφύγει, η Lauren ακολουθεί την πρωτόγονη δίαιτα (paleo) και προτιμά τα προϊόντα χωρίς γλουτένη.

– Τα σαββατοκύριακα αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο να καταναλώσει αγαπημένες της λιχουδιές. Η λέξη στέρηση δεν έχει θέση στη ζωή της.

– Η συμβουλή που δίνει σε όλες εμάς; Άκου το σώμα σου και κάλυψε τις ανάγκες του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Δήμητρα Τσιγγενέ (queen.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.