Το πιο παχυντικό μπέργκερ στον κόσμο έχει 20.000 θερμίδες! [βίντεο]

Το πιο παχυντικό μπέργκερ στον κόσμο έχει 20.000 θερμίδες! [βίντεο]

Περίπου 2 χιλιάδες θερμίδες έχει ένα γιγάντιο μπέργκερ που προσφέρει εστιατόριο του Λας Βέγκας.

Πρόκειται για το μπέργκερ με τις περισσότερες θερμίδες στον κόσμο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γερμανική εφημερίδα «Bild».

To λαχταριστό και άκρως χορταστικό μπέργκερ αποτελείται από κομμάτια κρέας, μπιφτέκι, μπέικον, κρεμμύδια, ντομάτες αλειμμένα όλα με αρκετό βούτυρο και μπόλικο τυρί . Όλα αυτά επί οκτώ…

Το πιο παχυντικό μπέργκερ στον πλανήτη, όπως υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα, έχει τις θερμίδες που μπορεί να καταναλώσει ένας ενήλικας σε ημερήσια βάση, δηλαδή περίπου 18400 θερμίδες. Το “Οκταπλάσιο Bypass Burger”, όπως το έχει βαπτίσει ο μάγειρας, σερβίρεται στους πελάτες της αμερικάνικης ψησταριάς με το όνομα: “Καρδιακή Προσβολή”.

Το τεράστιο μπέργκερ διεκδικεί μία θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Η ψησταριά, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, διαθέτει και άλλα πιάτα τα οποία όμως έχουν κάτι κοινό: είναι όλα ανθυγιεινά. Από τηγανητές πατάτες, τηγανητά κρεμμύδια, έως μιλκσέικ, αναψυκτικά με ζάχαρη, αλκοολούχα ποτά αλλά και άφιλτρα τσιγάρα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.